Home Izdvojeno Štef Deverić domaćin Zajecu na večerašnjoj promociji njegove biografije u POUVG

Štef Deverić domaćin Zajecu na večerašnjoj promociji njegove biografije u POUVG

PODIJELITE

Velimir Zajec – Zeko večeras stiže u Veliku Goricu gdje će od 19 sati u vijećnici Pučkog učilišta predstaviti biografsku knjigu “ZEKO – biografija Velimira Zajeca”, autora Sanjina Španovića. Na večerašnjoj promociji će “Turopoljski top”, Stjepan Deverić kao domaćin asistirati svom nekadašnjem kapetanu Velimiru Zajecu. Promocija će podsjetiti na zlatne Dinamove dane, od onih 1982. godine i naslova prvaka, pa do onih na Valentinovo 2000. kada je vraćeno ime Dinamo.

Autor knjige “Zeko – biografija Velimira Zajeca” Sanjin Španović govori da se veseli promociji u Velikoj Gorici upravo zbog mnogih anegdota koje Zajec i Deverić imaju, a koje su opisane i u knjizi.

Neka Štef samo ispriča kako je završio u klinču kad je Zeku zatvorio na balkonu na plus 40 i shvatit će svi kakav je njihov odnos. Nije Deverić bezveze bio Zekin pomoćnik u Dinamu uz Mlinku kada je ovaj bio trener prve momčadi. Vjerujem da nas uz njih dvojicu čeka zanimljiva večer u Velikoj Gorici – kazao je Španović.

Nakon promocije Velimir Zajec će svim prisutnima potpisivati svoju biografiju koja će se moći kupiti po promotivnoj cijeni.

Ulaz na promociju je slobodan.