Home Izdvojeno FOTO Staro Čiče dobiva nove sadnice drveća, a uskoro kreće i uređenje...

FOTO Staro Čiče dobiva nove sadnice drveća, a uskoro kreće i uređenje parkova

Aktivni članovi mjesnog odbora neprestano rade na tome da naprave nešto dobro za svoje selo

PODIJELITE

Na inicijativu VMO Staro Čiče u suradnji sa gradom Staro Čiče oplemenjeno je sa 17 novih sadnica što drveća, što ukrasnog grmlja, a uskoro kreće sadnja trave i uređenje njihovih malih parkova.

Kako nam govori Vid Vučak iz Mjesnog odbora, sve je veći broj njihovih akcija: “Svake godine na raspolaganje dobivamo određenu svotu novaca s kojima radimo akcije. Jedna od tih je bila sadnja tog drveća. Izabrali smo plemenitije javore, cedar, ukrasna drveća kako bi uredili parkić. Ogradit ćemo ga i staviti klupicu da se tamo možemo odmoriti kada se šetamo kroz selo.”

Osim toga, promijenili su krov na društvenom domu, a drveće se sadi i na nogometnom igralištu. “Tamo smo također posadili javore i cedar, a tražili smo i da zatrpaju jednu jamu i poravnaju je. Tamo ćemo isto posaditi travu i koje drvo, a i tako će nam biti lakše i ljepše kositi. Tražili smo i navažanje jedne blatnjave ulice koja još nije asfaltirana.”

Mjesni odbor je uvijek aktivan te, kako nam govori Vučak, uvijek imaju nove akcije i uvijek traže da naprave nešto dobro za svoje selo.