Home Izdvojeno SPORTSKI VIKEND Košarkaši dočekuju Alkar, rukometaši gosti Zameta

SPORTSKI VIKEND Košarkaši dočekuju Alkar, rukometaši gosti Zameta

Najava najvažnijih događaja za nastupajući vikend

PODIJELITE
Foto: Igor Đuran /Ilustracija

Pred nama je vikend u kojemu će glavnina sportskih zbivanja biti usmjerena na košarku, rukomet i odbojku. Košarkaši Gorice koji se trenutno nalaze na senzacionalnom petom mjestu, subotu od 18 sati u Gradskoj dvorani u Rakarju dočekuju Alkar. Sinjani su dvije pobjede iza Goričana, ali s još uvijek nadama za osmo mjesto, koje vodi u doigravanje. Momčad Josipa Sesara je u sjajnom tonusu, a tako zasigurno žele i nastaviti.
Rukometaši odlaze na gostovanje u Rijeku kod tamošnjeg Zameta, koji je uz Sesvete vodeća momčad Lige za ostanak. Doduše, na samo su bod ispred Rudara i Gorice, tako da bi eventualni trijumf momčadi Andrije Nikolića bio možda i odlučujući u borbi za ostanak u Premijer ligi.

Odbojkašice Velike Gorice u 1. B ligi idu u goste u Kaštel, a utakmica je na rasporedu u nedjelju od 17.30 sati. U 2. Ligi za igračice, HOK Gorice nakon dva uzastopna poraza, želi u Petrinji kod istoimenog domaćina zaustaviti taj negativni niz. Utakmica se igra u nedjelju od 16.30 sati. U 2. Ligi za muškarce Gorica je gost kod momčadi Medicinar Trnje II.

Naravno, što se tiče nogometa, nastavljaju se natjecanja od 3. do svih nižih liga, a u kojima nastupaju i brojni klubovi s našega područja.

Goran Klobučarić