Home Izdvojeno SEKE RINČIĆ U EMOTIVNOM VIDEU “Hvala svima na pomoći”

SEKE RINČIĆ U EMOTIVNOM VIDEU “Hvala svima na pomoći”

Nakon što su prikupili sredstva za terapiju Rinčići su ovih dana zahvalili svima koji su sudjelovali, bodrili, pratili, donirali....

PODIJELITE

Gotovo dva mjeseca je prošlo od najljepše božićne priče, božičnog poklona koji je stigao pod bor obitelji Rinčić. Seke Lorena i Iva koje boluju od polineuropatije, oštećenja perifernih živaca zbog čega ne mogu samostalno hodati, dobile su za potrebnu terapiju!

Verlikogoričani su se uključivali u brojne humanitarne akcije, dobrotvorne koncerte i manifestacije koje su organizirali gradski zborovi, kulturna društva, za njih su prikupljale Buvljakuše, u Božićnom je selu uvijek bila škrabica….a na poslijetku je cijelu stvar dodatno pogurala Zagrebačka županija koja im je baš na Božić darovala 200 tisuća kuna.

Kako bi se zahvalili svima koji su u akciji sudjelovali i popratili Rinčići su ovih dana objavili i video zahvale u kojem su glavne protagonistice upravo dvije sestre hrabrice. Autor videa je Patrik Vuković, a zajednički su ga, uz Patrika, osmislili obitelj Rinčić i Sanja Bapčec kao znak zahvale svima koji su sudjelovali.

Vjerujemo da vas neće ostaviti ravnodušnima.

Seke, hrabro dalje!