Home Najave S ovim programom školarci bolje i brže uče te im se poboljšavaju...

S ovim programom školarci bolje i brže uče te im se poboljšavaju koncentracija i ocjene

Škola brzog čitanja i mudrog učenja Velika Gorica poziva da svojim osnovnoškolcima i srednjoškolcima olakšate školske dane

PODIJELITE

Škola brzog čitanja i mudrog učenja Velika Gorica poziva da svojim osnovnoškolcima i srednjoškolcima olakšate školske dane. Sada imate priliku upisati ih u obrazovni program “Brzo čitanje i mudro učenje” kroz koji će naučiti tehnike funkcionalnog učenja.

“Posjetite nas zajedno s Vašim školarcem i saznajte kako je moguće brzo i s razumijevanjem pročitati lektiru, postići visok stupanj pažnje i koncentracije kod učenja, brže i dugoročnije pamtiti bitne stvari, lakše i brže naučiti školsko gradivo i na kraju – imati dobre ocjene bez previše uloženog vremena i nepotrebnog stresa. U tijeku su upisi u grupu koja će krenuti s nastavom u travnju.”, pozivaju iz Škole.

Program “Brzo čitanje i mudro učenje” je višestruko nagrađivani međunarodni obrazovni program. Za više informacija o programu, terminima i upisima možete ispuniti prijavnicu koja se nalazi OVDJE. Više informacija možete dobiti i na broj telefona 099/2202-928 te njihovim internetskim stranicama.