Home Kultura Pustolovine Petra Pana stižu na kazališne daske Dvorane Gorica

Pustolovine Petra Pana stižu na kazališne daske Dvorane Gorica

Evo ideje kako provesti nedjelju

PODIJELITE
Foto: POUVG

Predstava “Petar Pan” u izvedbi Kazališne družine “Ivana Brlić-Mažuranić” stiže u Dvoranu Gorica u nedjelju, 5. studenog 2023. s početkom u 17:00 sati. Redatelj Matej Safundžić i koreograf Branko Banković donose ovu veselu i razigranu predstavu s dubokom porukom o odrastanju i zadržavanju djeteta u sebi. Glumački ansambl predstave uključuje Andriju Krištofa u ulozi Petra Pana, Valentinu Srnojević kao Wendy, Mateja Safundžića kao Kapetana Kuku i Dariju Vlajnić kao gusara.

Ovaj adaptirani klasik prati priču dječaka Petra Pana koji ne želi odrasti, suprotstavljajući se Kapetanu Kuki i njegovom gusaru dok Wendy Darling mašta o odrastanju. Predstava se temelji na motivima igre i podsjeća gledatelje da odrastanje ne znači gubljenje djetinjstva. “Petar Pan” obećava čaroliju leta i ispunjenje želja u zvjezdanoj noći, naglašavajući važnost zadržavanja mašte i igre u svakome od nas.

Cijena ulaznica za ovu predstavu iznosi 5 EUR ili 37,67 kn. Ne propustite priliku vidjeti ovu sjajnu izvedbu u Dvorani Gorica u nedjelju, 5. studenog 2023. godine. Više informacija i ulaznice pronađite OVDJE.