Home Izdvojeno Prijavite se za asistenta u nastavi

Prijavite se za asistenta u nastavi

PODIJELITE

Grad Velika Gorica raspisao je natječaj za 49 pomoćnika u nastavi u goričkim osnovnim školama. Oni će se zaposliti na određeno vrijeme u sklopu projekta ‘Svako dijete ima pravo na obrazovanje’ koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Uvjeti koji se traže su najmanje završena četverogodišnja srednja škola i nepostojanje zapreka za zasnivanje radnog odnosa u školskoj ustanovi iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi. Prednost će imati osobe s iskustvom u radu na poslovima pomoćnika u nastavi u školama koje se dokazuje potvrdom škole o uspješnom obavljanju poslova pomoćnika u nastavi.

Osnovna je zadaća pomoćnika u nastavi pružanje neposredne podrške i pomoći učenicima s teškoćama u razvoju s ciljem olakšavanja njihovog obrazovnog procesa i socijalizacije. Oni će u velikogoričkim osnovnim školama provoditi između 21 i 30 sati tjedno.

Uz prijavu na javni poziv, kandidati za pomoćnike dužni su priložiti obrazac prijave za kandidata, životopis, presliku svjedodžbe ili diplome, presliku osobne iskaznice ili domovnice, presliku osobne iskaznice ili uvjerenja o prebivalištu te presliku potvrde da se protiv kandidata ne vodi kazneni i istražni postupak, ne stariju od 3 mjeseca.

Prijave se podnose preporučeno poštom ili predaju osobno do 3. kolovoza na sljedeću adresu Grad Velika Gorica, Upravni odjel za predškolski odgoj, školstvo i šport, Trg kralja Tomislava 34,10410 Velika Gorica, s napomenom ‘Prijava za pomoćnike u nastavi’.

Za sve informacije možete se obratiti na brojeve telefona 01 6269 916 i 016269 917 ili na e-mailove skolstvo@gorica.hr i arijana.mataga.tintor@gorica.hr.