Home Crna Kronika Potvrđen identitet pronađenog tijela u Savi u Strmcu Bukevskom

Potvrđen identitet pronađenog tijela u Savi u Strmcu Bukevskom

PODIJELITE

Policija je jutros potvrdila da je tijelo pronađenog mladića u rijeci Savi u Strmcu Bukevskom ubijeni 21-godišnjak. Prije osam dana dovršeno je kriminalističko istraživanje zbog sumnje na ubojstvo, a prije par dana je pronađeno i tijelo.

“Sumnja se da je 7. ožujka ove godine oko 17 sati iz Osijeka doputovao u Zagreb nakon čega se uputio na nasip rijeke Save u blizini naselja Prečko odakle je s mobilnog telefona nazvao oštećenog kojeg od ranije kratko poznaje i pozvao ga da dođe na to mjesto. Na njegov poziv 21-godišnjak je pristao te nedugo nakon poziva došao do nasipa, a nakon što su jedno vrijeme razgovarali spustili su se do same obale rijeke Save da bi u jednom trenutku 19-godišnjak na za sada neutvrđen način ubio 21-godišnjaka, a potom njegovo tijelo bacio u rijeku.”, navode iz policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu. Pet dana kasnije, 28. ožujka oko 14.30 sati, pisali smo kako je u Strmcu Bukevskom u rijeci Savi pronađeno tijelo nepoznate muške osobe. Tijelo je prilikom šetnje uočio građanin i to dojavio policiji. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Ovog ponedjeljka, 30. ožujka utvrđen je i identitet osobe čije je tijelo građanin pronašao te je potvrđeno da se radi o ubijenom 21-godišnjaku.