Home Gospodarstvo Potpredsjednik Vlade RH Branko Bačić u Velikoj Gorici

Potpredsjednik Vlade RH Branko Bačić u Velikoj Gorici

S gradonačelnikom Ačkarom je u Mraclinu obišao novoizgrađenu kuću obitelji Đuran koja je nakon petrinjskog potresa ostala bez svog doma

PODIJELITE

Potpredsjednik Vlade RH i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić boravio je danas u radnom posjetu u Velikoj Gorici.

Ministar Bačić je s gradonačelnikom Ačkarom u Mraclinu obišao novoizgrađenu kuću obitelji Đuran koja je nakon petrinjskog potresa ostala bez svog doma. Aktivno se radi i na rješavanju statusa drugih obitelji čije su kuće ostale neupotrebljive nakon potresa.

Nakon Mraclina ministar Bačić i gradonačelnik Ačkar održali su radni sastanak na temu obnove na velikogoričkom području, statusa državnih zemljišta na području grada Velike Gorice, te rješavanja imovinsko-pravnih odnosa između države i grada.

Ministar Bačić izrazio je zadovoljstvo suradnjom ministarstva i Grada Velike Gorice, kako po pitanju obnove, tako i na drugim projektima, poput stvaranja preduvjeta za gradnju Nacionalnog nogometnog kampa u Velikoj Gorici.