Home Vijesti Poslušajte novu pjesmu “One night stand” goričkog benda Mel Camino

Poslušajte novu pjesmu “One night stand” goričkog benda Mel Camino

Novi spot sniman je na otoku Hvaru u listopadu, a za režiju je zaslužna Dora Butković

PODIJELITE

Prvi put nakon svog 4. albuma “Kad? Sad!” koji je na većini glazbenih portala dobio vrlo dobre recenzije, Mel Camino predstavlja novi materijal – singl provokativnog imena “One night stand”.

Kako nam kažu, nisu se okrenuli pjevanju na engleskom, samo nisu htjeli mijenjati radno ime pjesme koje im je naprosto bolje zvučalo bez prijevoda na “naški”. “Pjesma je pomalo stadionskog naboja, vrhunski isproducirana, s povremenim electro momentima – opisujući bez lažnog moraliziranja onu lijepu, svjetlu, ali i tamnu stranu neobaveznih odnosa na jednu noć.“, navode iz benda.

Po prvi put od osnutka benda autorski iza muzike stoji čitav bend, a iza teksta već poslovično frontmen i kantautorska konstanta benda – Zlatko Majsec. Produkciju, miks i master potpisuje majstor – Hrvoje Prskalo.

Zanimljiv i poprilično zabavan spot sniman je na otoku Hvaru početkom listopada. “Tad je istovremeno bilo taman toliko toplo i taman toliko svježe da se 3 dana snimanja (i popratne zabave) mogu ugodno provesti vani – čitaj uzduž i poprijeko čitavog tog divnog otoka.”

Foto: Video Screenshot

Spot je osmislila, režirala, montirala i odigrala/odglumila glavnu ulogu Dora Butković dok je za kameru i bodrenje kad se već padalo s nogu (štikli) bio zadužen Borna Obranović. U coloringu je od velike pomoći bio Ante Delač. Dorin “sparing partner” u spotu je Zlatko Majsec.

“Posebno hvala gosponu Brezi koji nam je nesebično za besplatno ustupio svoj apartman na 3 dana, a što je spasilo budžet i pomoglo da ne gladujemo i žeđamo.”, dodaju iz benda.

Spot i pjesmu možete pogledati i poslušati u nastavku.