Home Crna Kronika Policija traži vlasnika ukradenog bicikla

Policija traži vlasnika ukradenog bicikla

PODIJELITE
Foto: ilustracija

Lijepo vrijeme potaknulo je mnoge Velikogoričane da iz svojih garaža i podruma izvuku bicikle te se rekreiraju i koriste ih za prijevoz umjesto automobila i autobusa. Samim time, povećao se i broj krađa tih prijevoznih sredstava. Prošli tjedan prijavljene su krađe tri bicikala, ovaj tjedan dvije, a čak su dva bicikla i pronađena.

U srijedu, 3. svibnja između 21 sat i 22 sata i 30 minuta kod Vatrogasnog doma u Zagrebačkoj ulici ukraden je bicikl marke Giant. Nepoznati počinitelj vlasnika je oštetio za 2 200 kuna.

Dan kasnije, 4. svibnja između 19 i 15 i 19 i 40 sati nepoznati počinitelj je kod Sajmišta otuđio dječji bicikl bijelo plave boje star tek pet mjeseci, vrijednosti 500 kuna. – Prijava je zaprimljena za vikend, a u ponedjeljak su službenici PP Velika Gorica kod 35-godišnjaka pronašli otuđeni bicikl koji mu je oduzet i vraćen oštećenom – ispričao je Niko Kuzmanović iz Policijske postaje Velika Gorica.

Kod istog počinitelja pronađen je i bicikl marke Nakamura nepoznatog vlasnika. – Prema njegovim navodima otuđen je početkom svibnja na Trgu Stjepana Radića. Ovim putem molimo oštećenog, ako nije prijavio štetu, da se javi Policijskoj postaji i vidi je li to njegov bicikl – poručio je Kuzmanović.