Home Crna Kronika Policija traži očevice ove nesreće!

Policija traži očevice ove nesreće!

Nesreća se dogodila u nedjelju na križanju istočne obilaznice i ceste za Međunarodnu luku Franjo Tuđman

PODIJELITE

Policija traži očevice prometne nesreće koja se u nedjelju dogodila na križanju istočne obilaznice i ceste za Međunarodnu luku Franjo Tuđman, popodne oko 16:30 sati.

“Vozač osobnog vozila marke Opel Corsa, sive boje, zagrebačkih registarskih oznaka, upravljao je po desnoj prometnoj traci za ravno, ceste za jednosmjeran promet istočnog kolnika državne ceste D-30, Velika Gorica u smjeru sjeverozapada. Dolaskom na raskrižje s kolnikom državne ceste D-430 i ceste za Ščitarjevo, gdje se promet upravlja semaforima, prednjim lijevim dijelom vozila naletio je na prednji dio osobnog automobila marke Ford Fiesta, crvene boje, zagrebačkih registarskih oznaka, koji se kretao krajnje lijevom prometnom trakom za skretanje u lijevo zapadnog kolnika državne ceste D-30 u smjeru jugoistoka i u raskrižju skretao u lijevo. Od siline naleta osobni automobil marke Opel Corsa odbačen je u desno sa sjeveroistočne strane raskrižja na zaštitnu metalnu ogradu”priopćili su iz policije.

U prometnoj nesreći ozlijeđeni su vozač i putnica iz Opel Corse. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti prometne nesreće policija moli očevice da se jave na broj telefona 01/6221 144 ili 192.