Home Izdvojeno Pokrenite manifestaciju i uzmite novčanu potporu Turističke zajednice

Pokrenite manifestaciju i uzmite novčanu potporu Turističke zajednice

PODIJELITE

Turistička zajednica grada Velike Gorice uputila je javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpore iz programaPotpore manifestacijama u 2014. godini“. Bespovratna novčana sredstava Turistička zajednica će dodjeljivati za manifestacije koje podižu kvalitetu turističke ponude grada Velike Gorice, doprinose rastu broja gostiju i povećanju potrošnje te promoviraju Veliku Goricu kao zanimljivo turističko odredište.

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju kulturnih, zabavnih, sportskih, eno-gastronomskih te ostalih manifestacija.

Turistička zajednica poziva zainteresirane pravne i fizičke osobe (jedinice lokalne samouprave, trgovačka društva, zadruge, udruge, ustanove, klubove i dr.) da kao organizatori manifestacija dostave svoje zahtjeve za dodjelu financijske potpore.
Podnositelj zahtjeva treba dostaviti TZGVG projekt manifestacije i jasno obrazloženje za koji se dio projekta traže sredstva, podatke o korisniku (pravni status, naziv, adresu, kontakt) i informaciju o udjelu sufinanciranja projekta od strane drugih subjekata.

Obveze korisnika su da sredstva potpore iskoriste namjenski za realizaciju manifestacije za koju su dobili financijsku potporu i da Turističkoj zajednici grada Velike Gorice dostave izvješće o korištenju sredstava s odgovarajućom dokumentacijom koja potvrđuje navode izvješća, a da po potrebi na uvid dostave i dodatnu, naknadno traženu dokumentaciju.

Rok za dostavu zahtjeva za sufinanciranje projekata je 31. siječnja 2014.godine. Zahtjevi se dostavljaju na adresu: Turistička zajednica grada Velike Gorice, Kurilovečka 2, 10410 Velika Gorica.

Obrazac možete preuzeti OVDJE.