Home Izdvojeno POHVALE PETKOM Odlična rekreacija za nas u trećoj životnoj dobi!

POHVALE PETKOM Odlična rekreacija za nas u trećoj životnoj dobi!

Kako se ne bi stalno samo žalili kako nam ništa ne valja uveli smo rubriku "Pohvale petkom" pa vas na kraju svakog radnog tjedna pozivamo da i vi pohvalite nekog ili nešto što je uljepšalo vaš tjedan

PODIJELITE

Prvu pohvalu pripremila je gospođa Slavica Matas, umirovljenica iz Velike Gorice koja svakodnevno sudjeluje u plivačkim programima za umirovljenike na goričkom gradskom bazenu.

Slavica nam piše:

“Presretna sam što Gorica ima bazen gdje daje mogućnost umirovljenicima da se pod stručnim vodstvom rekreiraju pa ovim putem želim uputiti svoju zahvalu i oduševljenje gradskim čelnicima što je san Velikogoričana o bazenu u našem gradu- dosanjan. Kako sam odnedavno i umirovljenica a želim raditi i na svojim fizičkim aktivnostima posebna pohvala ide svima koji su osmislili ovaj projekt rekreacije za nas treće dobi. Dijelim oduševljenje i ostalih polaznica ovog programa sa stručnim vodstvom. To su mladi ljudi, bivši sportaši koji vode brigu i o našim mogućnostima i stalno nas ispituju imamo li kakvih poteškoća. Zadovoljna sam higijenom prostora, ponekad mi se čini kako je preintenzivan miris klora, no vjerujem da je to pod stalnim nadzorom nadležnih sanitarnih stručnjaka. Gorici nedostaje sadržaja za umirovljenike pa tako dva puta tjedno odlazim u KUC Travno gdje iz sredstava EU fondova provode interesantnu radionicu za 55+ pod nazivom Riječ i pokret. Voljela bih da i u našem gradu imamo i takvih mogućnosti izričaja”

Hvala Slavici, a i vas pozivamo da se javite ili putem Facebooka ili na kronikevg@kronikevg.com s naslovom Pohvale petkom.