Home Vijesti Podigao dobitak od 500 tisuća kuna: “Uvijek sam vjerovao u mogućnost osvajanja!”

Podigao dobitak od 500 tisuća kuna: “Uvijek sam vjerovao u mogućnost osvajanja!”

PODIJELITE

Posljednji mjeseci vrlo su sretni za pojedine Velikogoričane koji su uspjeli osvojiti pozamašne iznose u igrama na sreću. Tako smo već nekoliko puta pisali kako je upravo u Velikoj Gorici pogođen Bingo i Loto.

Jedan od građana je osvojio Plutajući Bingo i preuzeo svojih 500 tisuća kuna, a Hrvatska lutrija je povodom toga objavila i njegovu reakciju. Očekivano, bio je vrlo sretan, a izgleda da se sretnom lokacijom ponovno pokazalo prodajno mjesto ‘Roko’ na Tržnom centru.

“Dobitnik ovog posljednjeg dobitka osvojenog na sretnom velikogoričkom mjestu kaže kako je gledao izvlačenje, a spoznavši da je upravo on dobitnik, nije mogao zaustaviti smijeh i radost. Dobitak će mu dobro doći za rješavanje stambenog pitanja, a kaže kako je oduvijek vjerovao u mogućnost osvajanja. Stoga i drugim igračima poručuje da igraju, a on će, kao i do sada, nastaviti igrati svoje igre: Bingo i Eurojackpot. Čestitamo našem sretnom dobitniku i želimo mu još puno sreće i dobitaka.”, priopćila je Hrvatska lutrija.

U prodajnom mjestu ‘Roko’ je do sada ostvareno više višemilijunskih dobitaka, a najveći je bio onaj od 12,5 milijuna kuna iz lipnja 2007. godine.