Home Vijesti Početak školske godine goričkog Informatičkog kluba “VEL_IK”

Početak školske godine goričkog Informatičkog kluba “VEL_IK”

'Naše radionice programiranja, robotike, elektronike, IoT-a i 3D printanja zasigurno će biti zanimljive svim uzrastima djece'

PODIJELITE

Velikogorički Informatički klub “VEL_IK” poziva sve zainteresirane učenike osnovnih i srednjih škola da nam se pridruže u novoj školskoj godini.

Informatički klub „VEL_IK“ ima tradiciju već 22 godine i postiže velike uspjehe u radu sa djecom, a njihovi mentori su vrhunski IT stručnjaci, profesori informatike ili bivši učenici i studenti koji su kroz ovaj klub i sami ostvarili zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima.

– Naše radionice programiranja, robotike, elektronike, IoT-a i 3D printanja zasigurno će biti zanimljive svim uzrastima djece, a svakako uz postojeću sportsku aktivnost odlično nadopunjuju razvoj djece kroz logički način razmišljanja, spretnost prstiju, razvoj mašte i timsku suradnju – ističe Jurica Levak, predsjednik Informatičkog kluba “VEL_IK”.

Inače, „VEL_IK“ je član Zajednice tehničke kulture Grada Velike
Gorice i Zagrebačke županije, Hrvatskog saveza informatičara i Hrvatskog saveza robotičara.

– Također aktivno surađujemo sa Institutom za Razvoj i Inovativnost Mladih, udrugom Programerko i tvrtkom STEMI na raznim STEM projektima. I u predstojećoj školskoj godini, organizirat ćemo pregršt zanimljivih radionica, sudjelovati na uzbudljivim natjecanjima i družiti se sa ostalim učenicima u Zagrebačkoj županiji i izvan nje. Pridružite nam se – istaknuli su.

Detalje oko radionica te druge zanimljivosti potražite na novoj web stranici, a za sve službene informacije možete ih  kontaktirati
putem maila ikvelik.vg@gmail.com ili na 099 628 7837.