Home Izdvojeno Počele prijave za 111. turopoljski fašnik

Počele prijave za 111. turopoljski fašnik

Ne čekaj zadnji čas jer fašnička povorka računa na Vas!

PODIJELITE

“Kad Novo Leto projde Fašnik nam brzo dojde. Najte puno misliti, maske bi trebalo smisliti, grupe prijaviti, dobro se zabaviti! I ove godine bumo norili po cesti, niš ne brinite bude i za jesti. Princ, Princeza, Pajcek, Luk i Žir su tu i čekaju pajdašiju veselu. U povorku primaju sve! Ideje lude, pojave čudne, maske krasne i maškare glasne. Ne čekaj zadnji čas jer fašnička povorka računa na Vas!”, ovime je Turistička zajednica Velike Gorice pozvala da se prijavite na Turopoljski fašnik.

Ovogodišnji Turopoljski fašnik održat će se 22. veljače, a zabava će početi od 13 sati. Evo i satnice:

  • 13-14 sati Prijavak grupa u Školskoj ulici
  • 14-16 sati Velika fašnička povorka od Školske ulice do Parka dr. Franje Tuđmana
  • od 16 sati Program u velikom grijanom šatoru i suđenje Princu fašniku

Prijave su otvorene do 14. veljače, a kao i svake godine do sada, najbolje maske i fašničke grupe, domaće i gostujuće, očekuju nagrade.

Ovogodišnji nagradni fond iznosi 30 tisuća kuna, a za sve je sudionike fašničke povorke osiguran i besplatan ručak u fašničkom šatoru.

OVDJE možete pronaći prijavnicu 111. turopoljski fašnik, a za sve dodatne informacije možete kontaktirati na  tzvg@tzvg.hr ili telefon 01 6222 378.

“Budite dio veselog fašničkog tima i ispričajte najzabavniju priču ovogodišnjeg Turopoljskog Fašnika!”, zaključuju iz TZVG.