Home Gospodarstvo PLESO: Radovi idu po planu, do kraja tjedna očekivano završavanje Jandriševe

PLESO: Radovi idu po planu, do kraja tjedna očekivano završavanje Jandriševe

"Nije ovo samo predizborno vrijeme nego vrijeme radova"

PODIJELITE
Foto: Kronike Velike Gorice

Jutros su vd. gradonačenika Krešimir Ačkar, direktor VG Komunalca Jurica Mihalj i predsjednik gradske četvrti Pleso Slavko Perković obišli radove na Jandriševoj ulici na Plesu.

Predsjednik Gradske četvrti Pleso, Perković zahvalio je Gradu što su poslušali njihovu molbu da se Jandriševa ulica presvuče novim asfaltom. Navodi i kako je ovo jedna u nizu od ulica koje su sredili, a u najavi je i veliki projekt Petra Zrinskog.

Iako zimska služba nije službeno završila, lijepo vrijeme nam je omogućilo da krenemo s radovima na širem velikogoričkom području. Nakon Velike Bune, Rakarja i svih radova koji su već počeli, tu je i Pleso. Ukupna vrijednost radova je 147 tisuća kuna. Cilj je rješavanje dugogodišnjih problema, a to je skupa investicija. Najavljujemo i nastavak radova u Velikoj Gorici u narednom razdoblju.“, govori vd. gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Jurica Mihalj, direktor VG Komunalca dodaje i da se radi o ulici od četiri metra širine i 200 metara dužine. “Jučer je rađen izravnavajući sloj, sad su pripreme za završni sloj koji će biti u četvrtak za kada se nadamo da će sve biti završeno.”, dodaje.

Iduće renovacije u najavi su u Tomaševićevoj, Donjoj Lomnici, Lukavcu, Petrovini i svim naseljima u kojima se trenutno izvodi Aglomeracija, a započeli su i radovi u Ribnici. Najavljeni su i završni radovi u ulici Andrije Kačića Miošića te na reciklažnom dvorištu i vukovinskom polju. “Nije ovo samo predizborno vrijeme nego vrijeme radova. Žao mi je što moram razočarati, no svake godine se radi u ovo vrijeme, ova godina nije posebna.”, dodaje Mihalj napominjući kako VG Komunalac ima mnogo projekata na kojima radi.