Home Izdvojeno PES Expert turnir prebačen je na rujan. Evo kako se možete prijaviti

PES Expert turnir prebačen je na rujan. Evo kako se možete prijaviti

Pobjednici će imati priliku osvojiti bogate nagrade koje uključuju novčani dobitak i opremu

PODIJELITE

Ekipa iz Udruge za promociju virtualnog nogometa PES Ekspert u svibnju ove godine željela je organizirati najveće eFootball natjecanje u Hrvatskoj do sada i to – u Velikoj Gorici. No, kao i brojni planovi i ovi su se poremetili pa je PES Expert turnir prebačen na rujan, točnije subotu 12. rujna u sportskom centru Panadić.

Ovaj turnir se igra na PlayStation platformi, igra se eFootball ili starim nazivom PES, a prijave su moguće isključivo preko inbox-a Pes Experta na njihovim društvenim mrežama (Facebook, Twitter ili Instagram). Prijava treba sadržavati vaše ime i prezime, državu iz koje dolazite te broj mobitela.

Natjecanje se igra 1×1 i 2×2, a kotizacije su od 10 do 40 eura. Izvlačenje skupina bit će 6. rujna, a početak turnira je 12. rujna u 9 sati ujutro. Turnir će trajati kroz cijeli dan, a proglašenje pobjednika bit će u 21:30 sati.

Foto: Katarina Drvodelić

Utakmice će biti u trajanju od osam minuta u grupnoj fazi i svaki igrač treba ponijeti svoj Joystick. Više informacija o postavkama utakmica možete pronaći OVDJE.

Pobjednici će imati priliku osvojiti bogate nagrade koje uključuju novčani dobitak i opremu. Tako se nagrade kreću od 100 Eura + 400 eura opreme za 4. mjesto, dok će prvak osvojiti 1000 eura i opremu u vrijednosti od 700 eura.

Osim utakmica, osiguran je i dodatni sadržaj koji uključuje zabavni park za djecu, hranu i piće po promotivnim cijenama, mini auto show, DJ program cijeli dan te partije u CB Chello’s i u klubu 100.

Više o događaju možete pronaći OVDJE.