Home Najave Ove subote tradicionalni 12. Memorijal Josipa Robića-Habe u Buševcu

Ove subote tradicionalni 12. Memorijal Josipa Robića-Habe u Buševcu

Rok za prijave ekipa je do 28. lipnja

PODIJELITE

DVD Buševec organizira tradicionalni 12. Memorijal Josipa Robića-Habe, vatrogasno natjecanje ženskih i muških desetina, koje će se održati u subotu, 29. lipnja na školskom igralištu između Vatrogasnog doma Buševec i OŠ Buševec.

Natjecanje započinje u 10 sati s natjecanjem za vatrogasnu mladež i podmladak, uz prijave ekipa od 9 do 10 sati. Za sudjelovanje na natjecanju potrebno je uplatiti kotizaciju od 50,00 € po ekipi (11 članova), što uključuje obrok i piće.

Natjecanje će se odvijati u skladu s Pravilnikom Hrvatske vatrogasne zajednice, s izvođenjem dviju vježbi (s brentačama i s preprekama) bez štafetne utrke. Vježbe će izvoditi devet članova natjecateljskog odjeljenja podmlatka i mladeži u muškoj i ženskoj kategoriji.

Osvojitelji prvih triju mjesta bit će nagrađeni peharima, dok će svi natjecatelji dobiti zahvalnice za sudjelovanje na Memorijalu. Rok za prijave je do 28. lipnja 2024. godine do 20 sati, a prijave se primaju na brojeve mobitela zapovjednika Nenada Lukića (091/6364-003), Branislava Katulića (091/6364-005) ili putem e-maila na dvd.busevec@gmail.com ili busevec@vzgvg.hr.