Home Izdvojeno Otvoreno klizalište u gradu

Otvoreno klizalište u gradu

Za djecu vrtićke dobi organizirana je škola klizanja. Najam klizaljki uz klizanje stoji 20 kuna, a oni koji imaju svoje klizaljke, samo klizanje platit će 15 kuna.

PODIJELITE
foto: VG Komunalac

Nakon južine i izrazito visokih temperatura zraka za ovo doba godine, stiglo je pravo zimsko vrijeme i niske temperature koje su omogućile otvorenje klizališta u Velikoj Gorici. Građani se mogu klizati radnim danima od 16 do 22 sata, dok će radno vrijeme klizališta na Božić, zatim na blagdan svetog Stjepana te Novu godinu i blagdan Sveta tri kralja biti od 14 do 22 sata.

– I ove smo godine osigurali klizalište za sve Velikogoričane kako bi mogli uživati na ledu u ovo blagdansko doba. Također, za svu djecu vrtićke dobi, organizirali smo i školu klizanja koja će počinjati u jutarnjim satima, a trajat će do 15 sati. Drago nam je da su Velikogoričani sjajno prihvatili klizalište prijašnjih godina te ga iskoristili do maksimuma, a upravo zato smo odlučili i ove godine ponoviti taj projekt – misleći naravno, prije svega na naše najmlađe koji su ovo klizalište dočekali s posebnom radošću – rekao je Dragan Perić, predsjednik Uprave VG Komunalca.

Klizalište iza Pučkog otvorenog učilišta je dimenzija 20×15, a na raspolaganju je svim uzrastima. Građani mogu iznajmiti oko 120 pari klizaljki. Najam klizaljki uz klizanje stoji 20 kuna, a oni koji imaju svoje klizaljke, samo klizanje platit će 15 kuna. Kako vikendom nema škole klizanja, klizalište će za sve biti otvoreno od 9 do 22 sata.