Home Izdvojeno Odlični uspjesi naših maratonaca

Odlični uspjesi naših maratonaca

Gorički maratonci u nedjelju su bili u Rijeci i Lepoglavi

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Pod stručnom palicom trenera Franje Gavranovića, Tena Martinec i Tena Petračić iz Maraton kluba Velika Gorica nastupile su u nedjelju u Rijeci na Finalu kupa za kadete i kadetkinje gdje su trčale na 600 metara.

Dvije Tene iz MK Velika Gorica

Tena Petračić je utrku završila na 10. mjestu s vremenom 1:46,63 dok je Tena Martinac zauzela 12. mjesto u vremenu 1:48,78. “Uspjeh naših dvaju Tena je još i veći pošto su zapravo obje limačice a nastupile su u kategoriji s kadetknjama, koje su sve tri do četiri godine starije od njih Čestitiamo našim odličnim limačicama i želimo im još puno uspjeha u budućnosti i plodonosnu sportsku karijeru”, poručili su iz Kluba.

Istovremeno, Jasminka Zvonar i Danijel Trgovac nastupili su na memorijalnoj trci „ Josip Putar” u Lepoglavi, koja se trči na dužini od 12 kilometara u znak sjećanja na ovog svestranog sportskog djelatnika iz Lepoglave.

Jasminka i Danijel uspješni u Lepoglavi

Danijel je spomenutu dionicu pretrčao za 0:54:48 dok je Jasminka istu dionicu savladala za 0:56:22 te se okitila zlatom u svojoj kategoriji i broncom u ukupnom poretku.

Čestitke idu i trkaču Berislavu koji je na Veteranskoj Balkanijade u Celju, na utrci od 5000 metara brzog hodanja, osvojio 1. mjesto u kategoriji M50 s vremenom 29:30.

Maraton Klub sprema se i dječji Jesenjski kros koji je ovu subotu, 29.listopada.