Home Sport ODBOJKA Pobjeda HOK Gorice, poraz Azene

ODBOJKA Pobjeda HOK Gorice, poraz Azene

Odigrani prvenstveni susreti za muškarce i žene

PODIJELITE

U 1. Ligi za odbojkašice u skupini za ostanak, odbojkašice Azene su očekivano poražene u svojoj dvorani od ekipe Dinama sa 0:3. Međutim, ono najvažnije za Azenu slijedi sljedeći vikend, kada gostuju kod Drenove, sastava koji im je izravni konkurent za ostanak u ligi. U slučaju pobjede, Velikogoričanke će vjerojatno osigurati i sljedeće godine participiranje u društvu najboljih. Inače, spomenimo da je Drenova u ovom kolu pomalo i senzacionalno slavila protiv ekipe Drenove i na taj način došla samo na bod do Azene.

Za lijepe odbojkaške vijesti opet su se pobrinule igračice HOK Gorice. Naime, one su u utakmici 8. kola u 2. Ligi sa uvjerljivih 3:0 slavile protiv ekipe Kitro Varaždin II. Gošće su ukupno osvojile samo 42 poena. Ovo je osma uzastopna pobjeda Velikogoričanki, kojom su naravno ostali na vodećoj poziciji na ljestvici.
U 1. B ligi Novi Zagreb je sa 3:0 svladao indisponirano ekipu Velike Gorice. Goričani su ostali na desetom mjestu, a zanimljivo je da su sakupili ukupno čak 53 poena, ali opet su na kraju uvjerljivo poraženi.

Goran Klobučarić