Home Vijesti OD SUTRA U KINU Trileri s primjesama horora, akcije i znanstvene fantastike

OD SUTRA U KINU Trileri s primjesama horora, akcije i znanstvene fantastike

Naslove 'Pogrešno skretanje: Početak' i 'Boss level' moći ćete pogledati sve do sljedeće srijede, 24. ožujka

PODIJELITE

Od sutra se u gradskom kinu prikazuju nova dva filmska naslova. Ovoga puta moći ćete pogledati dva trilera, od čega je jedan s primjesama horora, a drugi donosi dašak akcije i znanstvene fantastike! Naslove ‘Pogrešno skretanje: Početak’ i ‘Boss level’ moći ćete pogledati sve do sljedeće srijede, 24. ožujka!

Podsjećamo kako ulaznice možete kupiti putem webshopa POU Velika Gorica.

Pogrešno skretanje: Početak

horor, triler, trajanje: 109′
Režija: Mike P. Nelson
Uloge: Matthew Modine, Adain Bradley, Charlotte Vega

Radnja ovog napetog horora prati dvadesetogodišnju Jen i pet njenih bliskih prijatelja koji planinare u Apalačko gorje u Zapadnoj Virginiji. Unatoč upozorenjima da se drže staze, planinari skreću s puta i ulaze u dio u kojem živi neobična skrivena zajednica stanovnika koja u planini živi od sredine 19. st. kada su se izolirali od ostatka Sjedinjenih Američkih Država. Pod vodstvom impozantnog Johna Venablea, oni će učiniti sve kako bi se zaštitili od vanjskih utjecaja. Iznenada pod opsadom, čini se da su Jen i njezini prijatelji krenuli do točke bez povratka…

Raspored prikazivanja:

  • 18., 20. 22. i 24. ožujka u 18 sati
  • 19., 21. i 23. ožujka u 20 sati

Boss level

SF, akcija, triler, trajanje: 100′
Režija: Joe Carnahan
Uloge: Frank Grillo, Mel Gibson, Naomi Watts, Annabelle Wallis

Umirovljeni vojni specijalac Roy Pulver iznova proživljava jedan te isti dan koji uvijek završava njegovom brutalnom smrću od strane nepoznatih mu plaćenika ili prilikom bježanja od istih. Svakim novim buđenjem nakon likvidacije, Roy skuplja djelić po djelić informacija koje bi ga trebale dovesti do odgovora tko ga želi ubiti i zašto se neprestano vraća iz mrtvih te ponavlja taj kobni dan?
Ako volite super nabrijanu akciju s hrpom crnog humora, ovo je pravi izbor!

Raspored prikazivanja:

  • 18., 20., 22. i 24. ožujka u 20 sati
  • 19., 21. i 23. ožujka u 18 sati

Kako to obično prakticiraju u Pučkom otvorenom učilištu, sutra prijepodne za oba naslova biti će otvorene nagradne igre. Dijelit se po dvije ulaznice za oba naslova, stoga svakako popratite njihovu facebook stranicu!