Home Izdvojeno Od jučer nema povećanja broja oboljelih

Od jučer nema povećanja broja oboljelih

Velika Gorica je i dalje na 13 oboljelih, te troje u susjednim općinama.

PODIJELITE

Gorica je i danas na 13 osoba oboljelih od koronavirusa, a više od 200 je u izolaciji, ponovio je u obraćanju javnosti putem kanala Gorica TV predsjednik goričkog Stožera civilne zaštite Ervin Kolarec, te podsjetio javnost na sve one mjere opreza koje je Stožer, u skladu s nacionalnim preporukama donio, a kojih se treba pridržavati.

U Velikogoričkim općinama, Pokupskom i Kravarskom, tri su osobe pozitivne na koronavirus.

Kolarec dodaje i kako Dom zdravlja radi u punim kapacitetima, no onima kojima nije neophodno uputa je da se jave svom liječniku opće medicine. Upozorio je i vlasnike trgovina da paze na red i broj ljudi u trgovinama, te osiguraju potreban dezinficijens za ruke.

Ravnateljica GD Crvenog križa Velika Gorica, Renata Deak izvijestila je kako Crveni križ pomaže stare, nemoćne i potrebite, odnoseći im hranu i lijekove, a podsjeća i kako Pučka kuhinja radi na novoj adresi Cvjetno 16, svaki dan do 11:30 sati. Sve informacije od Crvenog križa možete dobiti svakodnevno na 6221 318, a ako želite uputiti pitanje Stožeru civilne zaštite u Gorici to možete učiniti u komentarima na FB stranici Gorica TV.

Obraćanje možete pogledati u nastavku: