Home Izdvojeno Od danas nove projekcije u Kinu Gorica

Od danas nove projekcije u Kinu Gorica

PODIJELITE
foto: Dario Drvodelić

Ovaj tjedan u Kinu Gorica možete pogledati tri nove projekcije. “Julieta”, “Čudesne zvijeri i gdje ih naći” i “Ne gledaj mi u pijat” na rasporedu su do srijede.

“Julieta” je na rasporedu u 20 sati i 15 minuta svaki dan osim u petak i nedjelju. Dramu je režirao uspješni španjolski redatelj Pedro Almodovar, a glavne uloge tumače Michelle Jenner, Rossy de Palma i Adriana Ugarte.

– Julieta živi u Madridu sa svojom kćerkom Anitom. Obje tiho pate zbog gubitka Xoana, Anitinog oca i Julietinog supruga. Međutim tuga ne zbližava ljude nego ih razdvaja. S napunjenih 18 godina, Anita napušta majku, bez riječi objašnjenja. Julieta je pokušava pronaći na sve načine ali sve što otkriva jest to da svoju kćerku uopće ne poznaje – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

“Čudesne zvijeri i gdje ih naći” je fantastični obiteljski film koji se prikazuje u 3D-u. Na rasporedu je svaki dan od 18 sati. Film je režirao David Yates, a u glavnim ulogama se pojavljuju oskarovci Eddie Redmayne i Jon Voight te Colin Farrell.

– Slavna autorica Harry Potter serijala, J.K. Rowling, pripremila je novu poslasticu za sve ljubitelje svijeta čarobnjaka! Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka – o filmu su rekli u Kinu Gorica.

Domaću dramu “Ne gledaj mi u pijat” režirala je Hana Jušić. Glavni glumci u filmu su Zlatko Burić, Arijana Čulina i Nikša Butijer. Na rasporedu u Kinu Gorica je u petak i utorak u 20 sati i 15 minuta te u nedjelju u 21 sat i 15 minuta.

– Marijanina se svakodnevica vrti isključivo oko njene obitelji. Petkovići žive doslovno jedan na drugome u minijaturnom stanu, međusobno se dovodeći do ludila. Nakon što dominantni otac obitelji doživi moždani udar i ostane prikovan uz krevet, Marijana preuzima ulogu vođe čopora. Marijana radi dva posla kako bi održala obitelj. Kada stvari postanu nepodnošljivima, ona počinje iskušavati svoje osobne granice kroz susrete s nepoznatim muškarcima – radnja je filma.