Home Izdvojeno Od četvrtka nove filmske projekcije

Od četvrtka nove filmske projekcije

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Još danas i sutra u Kinu Gorica možete pogledati filmove “Ministarstvo ljubavi” i “Trolovi”. Od četvrtka su na rasporedu dvije nove kino projekcije – “Greben spašenih” i “Čudesni svijet Belle Brown”.

“Greben spašenih” ratni je i biografski flim koji je režirao poznati glumac Mel Gibson. Glumačku ekipu filma čine Teresa Palmer, Luke Bracey i Sam Worthington.

– U proljeće 1945. godine američke vojne snage su se susrele s najvažnijom i najopasnijom borbom na Pacifiku, međutim jedan vojnik se istaknuo kao drugačiji. To je bio Desmond T. Doss koji je odbio nositi oružje i ubijati ljude, te je služio vojsci kao nenaoružani medicinar i spasio živote mnogih bez da je ispalio i jedan metak. Time je postao prvi Amerikanac koji je zbog toga dobio Medalju časti – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Projekcija je na rasporedu svaki dan osim subote od 20 sati.

“Čudesni svijet Belle Brown” fantastična je komedija koja govori o mladoj ženi koja želi postati uspješna. Film je režirao Simon Aboud, a glavni glumci su Jessica Brown Findlay, Andrew Scott i Jeremy Irvine.

– Bella Brown je luckasta mlada žena koja sanja o pisanju i ilustriranju uspješne knjige za djecu. Unatoč tome što su je roditelji napustili dok je bila dijete, što ima neostvarene snove i groznog šefa u knjižnici, što je strah od flore i faune paralizira te što Bella možda i jest na dnu, ipak se ne predaje. Kada Bellu njezin stanodavac prisili da uredi svoj zanemareni vrt, ona upoznaje sebi ravnog suparnika, ali i mentora u Alfieju Stephensonu, mrzovoljnom, bogatom, neljubaznom starcu koji živi u susjednoj kući i čudesan je u uređenju vrtova – u Kinu Gorica govore o radnji filma.

Projekcija je na rasporedu svaki dan osim subote od 18 sati.