Home Koronavirus NOVO! Dućani u naredna tri dana rade do 20h, ne trebaju vam...

NOVO! Dućani u naredna tri dana rade do 20h, ne trebaju vam više propusnice za općine!

Propusnice se ukidaju i omogućuje se slobodno kretanje građanima unutar teritorija Grada Velike Gorice te svih pripadajućih općina.

PODIJELITE

Zbog nadolazećeg blagdana Uskrsa u naredna tri dana trgovine mješovitom robom će raditi do 20 sati. Dakle, danas, u petak i subotu, radno vrijeme trgovina produženo je na 20 sati. Od ponedjeljka se rad ponovo vraća do sad uspostavljenom ritmu, od 8 do 17 sati.

Dodajmo kako odlukom Stožera civilne zaštite ponovo radi i gorička zelena tržnica i to radnim danom od 7 do 15 sati. Subotom radi do 14, a nedjeljom do 12 sati. na Uskrs neće raditi.

Još jedna novost je i ukidanje propusnica za susjedne općine. Potpisom sporazuma usuglašeno je da građani koji žive u susjednim općinama (Kravarsko, Pokupsko, Orle), a putuju u Veliku Goricu, ili pak obrnuto, ne moraju imati posebne propusnice, budući da se radi o teritoriju Grada Velike Gorice. Propusnice se ukidaju i omogućuje se slobodno kretanje građanima unutar teritorija Grada Velike Gorice te svih pripadajućih općina.