Home Izdvojeno Nove projekcije u goričkom kinu – “Kong: Otok lubanja” i “Vau Vau...

Nove projekcije u goričkom kinu – “Kong: Otok lubanja” i “Vau Vau zvijezda”

PODIJELITE
Foto: Dario Drvodelić

Repertoar goričkog kina od četvrtka se mijenja. U Kinu Gorica pogledati možete projekcije filmova “Kong: Otok lubanja” i “Vau Vau zvijezda”.

“Vau Vau zvijezda” (Rock dog) animirani je sinkronizirani film koji je u trajanju od 80 minuta režirao Ash Brannon. Pogledati ga možete u četvrtak, petak, utorak i srijedu u 18 te u nedjelju u 18 sati i 30 minuta.

– Na snježnoj gori ovce žive u harmoniji, ali pas Brodi koji bi ih trebao čuvati – radije svira rock&roll. Jednog dana on napušta dom kako bi ostvario svoje snove i postao glazbenik, ali usput će se naći u potpuno neočekivanim situacijama – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

“Kong: Otok lubanja” (Kong: Skull Island) je akcijski, avanturistički film s elementima fantazije u 3D verziji koji je u trajanju od 119 minuta režirao Jordan Vogt-Roberts. Glavne uloge tumače Brie Larson, Tom Hiddleston i Toby Kebbell. Pogledati ga možete u četvrtak, petak, utorak i srijedu u 20 te u nedjelju u 20 sati i 30 minuta.

– Raznoliku ekipu istraživača okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu – lijep, ali i opasan – ne znaju da su ušli u prostor mitskog Konga – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.