Home Gospodarstvo NOVA RADIONICA VEGORE: “Prodaj svoju ideju u 5 minuta”

NOVA RADIONICA VEGORE: “Prodaj svoju ideju u 5 minuta”

Radionica će se održati u dvorani vijećnice Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, a trajat će cijeli dan od 9 do 17 sati

PODIJELITE
Foto: Unsplash / Ilustracija

Razvojna agencija Velike Gorice organizira novu radionicu koja će se održati 12. veljače u dvorani vijećnice Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. 

Radi se o radionici na temu “Prodaj svoju ideju u 5 minuta”. Namijenjena je svima koji misle da imaju dobru ideju, sigurni su da mogu uspjeti, ali im nedostaje financijskih sredstava, prilika ili dobar tim da bi poslovnu ideju lansirali na tržište. Također, na radionici će se moći naučiti i kako predstaviti ono čime se bavite u par zanimljivih rečenica.

Na radionici “Prodaj svoju ideju u 5 minuta” naučit ćete formu pitch prezentacije koju koriste startupi kako bi svoju poslovnu ideju prezentirali potencijalnim investitorima.
Istu formu moći ćete koristiti i Vi kako bi jasno, jezgrovito i zanimljivo prezentirali svoju poslovnu ideju i privukli kvalitetne prilike za svoj biznis.“, navode iz VEGORA-e.

Predviđeno trajanje radionice je od 9 do 17 sati. Prijavite se OVDJE. Radionica je dio projekta „PODUZETNIČKI INFO“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.