Home Velikogoričani na djelu Nova akcija VG Legacyja za deset obitelji u potrebi s goričkog područja

Nova akcija VG Legacyja za deset obitelji u potrebi s goričkog područja

Doznali smo što je sve potrebno obiteljima za koje je VG Legacy organizirao akciju u subotu. Prikuplja se od 8 do 17 sati u sportskoj dvorani OŠ Kvaternik

PODIJELITE
VG Legacyju ovih se dana javlja sve više obitelji sa goričkog područja, koji su u teškoj životnoj situaciji te im nedostaje hrane i higijenskih potrepština.
Potaknuti potrebama onima koji se trenutno nalaze u nezavidnoj situaciji, odlučili su se na prikupljanje donacija ove subote, a doznali smo i što je sve potrebno.
– Ove subote u sportskoj dvorani škole Eugen Kvaternik prikupljat ćemo donacije, stoga molimo sve građane koji su u mogućnosti da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji i  pomognu nam opskrbiti zasada prvih deset obitelji – kazali su iz VG Legacyja.

Evo što je sve potrebno…

Prikupljaju se ove namirnice i potrepštine: brašno, šećer i sol, tjestenina, riža, ulje, konzervirana i gotovahrana, suhomesnate salame, pahuljice, slatkiši za djecu, pelene svih veličina, higijenske potrepštine, deterdžent za rublje, hrana za mačke i pse i pseće kućice, a popis će se ažurirati dodatno prema potrebama.
– Donacije prikupljamo od 8 do 17 sati, te ih isti dan dostavljamo na adrese potrebitih. Molimo volontere sa prijevozom da se jave ako su u mogućnosti pomoći oko dostave.
U subotu vas tamo očekuje VG Legacy ekipa, svi oni divni ljudi koji su vam već poznati od akcije zbrinjavanja potresom pogođenih područja – zaključili su iz VG Legacyja.