Home Izdvojeno Nogometaši Gorice u Koprivnici traže nova tri boda

Nogometaši Gorice u Koprivnici traže nova tri boda

Evo što vas sve čeka u sportskom vikendu pred nama

PODIJELITE

Najavu sportskih događanja za vikend pred nama započinjemo a čime nego nogometom. Gorica nakon što je u prošlom kolu detronizirala Rijeku Igora Bišćana u subotu od 15 sati na novom je gostovanju, u Koprivnici kod domaćeg Slaven Belupa. Gorica je u dosadašnjih deset utakmica na strani pobijedila u čak njih sedam. Vjerujemo u nastavak niza…

Odbojkašice Azene u 8. kolu Lige za ostanak u svojoj dvorani u nedjelju u 19 sati dočekuju Dinamo. Ovo je sraz ekipa koje razdvajaju čak šesnaest bodova na ljestvici, naravno, u korist gošći. Prema svim naznakama trebao bi ovo biti susret s unaprijed poznatim pobjednikom. Ali, tko zna, možda Azenašice naprave čudo… U 1. B ligi igračice Velike Gorice odlaze na gostovanje kod Novog Zagreba, a utakmica se igra u subotu od 19 sati. Dok ekipa HOK Gorice, trenutno najljepša odbojkaška priče našeg kraja, u svojoj dvorani dočekuje sastav Kitro Varaždina II, koji se nalaze na četvrtom mjestu, dok je HOK Gorica uvjerljivo prva.

I za kraj rukomet. U Premijer ligi Gorica, posljednjeplasirana momčad, dočekuje Varaždin sa željom da napokon pokažu bolji rukomet od onoga kakav su prezentirali u dosadašnjem dijelu prvenstva. A u 2. Ligi za rukometašice, nakon dva mjeseca stanke, igračice Udarnika odlaze na megdan Slogi. Udarnik je posljednji, a Sloga trenutno deveta ekipa na prvenstvenoj ljestvici.

Goran Klobučarić