Home Izdvojeno NOGOMET Arshakyan i Dabro više nisu članovi Gorice

NOGOMET Arshakyan i Dabro više nisu članovi Gorice

Prvi odlasci iz redova velikogoričkog prvoligaša

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Iako je tek stavljena zastava na jesensku dionicu u 1. HNL i službeno prijelazni rok započinje od prvog dana siječnja 2019. godine, ipak je iz redova velikogoričkog prvoligaša procurila informacija da Gorica više ne računa na usluge dvojice nogometaša.

Odlaze napadači, armenski David Arshakyan i Marko Dabro, koji je ljetos pristigao iz Cibalije. Arshakyan je ukupno nastupio na četiri utakmice, a Dabro na samo njih tri. Iako su prvenstveno dovedeni da zabijaju golove, oni to nisu učinili niti jednom, pa je posve razumljivo da se vodstvo kluba odlučilo zahvaliti im na uslugama.
Arshakyan je inače za Goricu trebao po svojem životopisu bio istinsko pojačanje, budući je ostavio dobar dojam u Danskoj i Litvi, ali, nažalost, Goricu neće pamtiti po dobrome, baš kao niti Dabro, koji je kao dječarac čak neko vrijeme oblačio dres slavne talijanske Fiorentine. Ali, kao što smo već napisali, prijelazni rok otpočinje kroz dva tjedna i bit će ga zanimljivo pratiti iz sfere Gorice, kluba koji je najugodnije iznenađenje prvog dijela natjecanja u društvu najboljih hrvatskih klubova.

Goran Klobučarić