Home Izdvojeno Noć kazališta i ove godine u našem gradu uz predstavu “Beba”

Noć kazališta i ove godine u našem gradu uz predstavu “Beba”

"Beba" je nadimak Svjetlane Fufić, žene koja se, kako bi riješila neke izazove i probleme, odvaži otići psihologu po prvi puta u životu

PODIJELITE

Kao i godina do sada, Pučko otvoreno učilište će se i ove godine uključiti u veliku manifestaciju Noć kazališta. U sklopu obilježavanja 19. studenog u naš grad stiže predstava Kerekesh Teatra pod nazivom “Beba”. U predstavi igraju Mirna Medaković Stepinac i Ljubomir Kerekeš, koji također potpisuje tekst i režiju.

“Beba” je nadimak Svjetlane Fufić, žene koja se, kako bi riješila neke izazove i probleme, odvaži otići psihologu po prvi puta u životu. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema Beba po dolasku u ordinaciju jednostavno započinje razgovor s prvim gospodinom u bijeloj odori na kojeg naiđe. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora okrečiti ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj, a kako će završiti ovaj slučajni psiholog s valjkom u ruci, saznajte u ovoj novoj predstavi.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 40 kn kupite na blagajni Učilišta ili online. Predstava će se održati 19.11. u 20 sati.