Home Izdvojeno Nenad Črnko ponovno izabran za predsjednika Nogometnog saveza Zagrebačke županije

Nenad Črnko ponovno izabran za predsjednika Nogometnog saveza Zagrebačke županije

Ranije je izabran i za dopredsjednika Hrvatskoga nogometnog saveza

PODIJELITE

Nenad Črnko, predsjednik NK Gorica, ponovno je izabran za predsjednika Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Ranije je Črnko izabran i za dopredsjednika Hrvatskoga nogometnog saveza.

„Pozivam na suradnju i zajedničko objedinjavanje ideja kako bi za četiri godine mogli zaključiti da smo funkcioniranje Nogometnog saveza Zagrebačke županije podigli za još jednu stepenicu više“, poručio je Črnko. Dodaje i da Nogometni savez Zagrebačke županije mora biti primjer drugima i pokazati što znači biti jedan od najboljih saveza u državi.

Izbornoj skupštini županijskoga Nogometnog saveza, održanoj u Velikoj Gorici, prisustvovao je i zamjenik župana Ervin Kolarec, nekada i sam nogometaš.

Sport je najbolji promotor županije, općina i gradova, ali i naše domovine u cjelini. Gdje god se to može trebamo graditi sportsku infrastrukturu jer ona je temelj kvalitetnih rezultata. Trebamo unaprijediti i nogometne škole, kako bi se što više mladih bavilo sportom. Županija će tome dati svoj doprinos, već prilikom kreiranja proračuna za 2022. godinu“, poručio je zamjenik župana.

U ime HNS-a Skupštini je prisustvovao Zorislav Srebrić rekavši da nogomet nije samo sport, nego i izuzetno važna društvena djelatnost. Na području Zagrebačke županije, u 131-nom klubu, registrirano je oko 12.000 nogometaša.