Home Izdvojeno Navala na Escape room! Tražili skicu poznatog slikara

Navala na Escape room! Tražili skicu poznatog slikara

Igračima je ponuđeno sedam tragova, a tijekom igre nailazili su i na lažne tragove ali i lažne skice sakrivene po cijeloj prostoriji

PODIJELITE

Nikad nije bilo toliko prijavljenih grupa kao u nedjelju na Escape Roomu u organizaciji Goričkog kluba mladih koji se i ovaj put održao u Lukavec gradu, a pod organizacijskom kapom manifestacije Dani Europske baštine. Za sudjelovanje se prijavilo devet ekipa, jedna je čak odustala, ali se to ispražnjeno mjesto popunilo u roku par minuta, govori nam Lovro Draženović iz Goričkog kluba mladih. 3 ekipe uspjele su u zadanom vremenu pronaći traženo rješenje.

 

Zadatak je bio pronaći skicu poznatog slikara, u sobi u kojoj su se nalazili brojni predmeti. Igračima je ponuđeno sedam tragova, a tijekom igre nailazili su i na lažne tragove ali i lažne skice sakrivene po cijeloj prostoriji.

 

„Važno je da smo se svi dobro zabavili, a nama je drago da je Gorički klub mladih još jednom prepoznat kao dobar organizator te da za nas već zna sve veći broj ljudi. Nadamo se da će se još više i češće odazivati i na ostale naše programe“, pozvao je Lovro.