Home Vijesti NAGRADNA IGRA: Osvojite jedna od najboljih vina u Hrvatskoj

NAGRADNA IGRA: Osvojite jedna od najboljih vina u Hrvatskoj

Turistička zajednica Zagrebačke županije pokrenula je nagradnu igru u kojoj će nagraditi četiri osobe, evo kako sudjelovati

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Turistička zajednica Zagrebačke županije pokrenula je nagradnu igru u kojoj će nagraditi četiri osobe. Daruju ukupno četiri ružičasta pjenušca, jedna od najboljih u Hrvatskoj koji su proizvedeni na obroncima Plešivice.

Dvije nagrade podijelit će se na Facebooku, a dvije na Instagramu. Preko Facebooka možete osvojiti pjenušac vinarije Tomac. Brut Rose, Plešivica odlikuje zagasito ružičasta boja, arome cvijeća te svježina okusa. Lijepo perla i ugodno puni usta. Čini ga pomalo neobična fuzija Crnog Pinota i Chardonnaya. Pjenušac je odležao minimalno dvije godine na talogu.

Drugo vino koje možete osvojiti preko Facebook nagradne igre je iz Korak winery. Korakov pjenušavi rose napravljen je od kupaže chardonnaya i pinota crnog. Bojom varira između kožice luka i blago dimljenog lososa, dok je na nosu intezivan mirisis šumskih jagoda. Okus je svjež, ali pun crvenog voća. Kombinacija svježine, elegancije i osjećaja zrelosti kvalificira Korakov pjenušac među vodeće hrvatske pjenušce.

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, zapratite stranicu Turistička zajednica Zagrebačke županije, zapratite stranicu vinara Vinarija Tomac i Korak winery te komentirajte post i napišite koje od ova dva vina (Tomac ili Korak) biste htjeli osvojiti, te osobu s kojom ćete ju rado podjeliti.

Imate vremena do 13.srpnja ove godine.