Home Vijesti MUP u Velikoj Mlaki na javnoj dražbi prodaje automobile od 600 kuna...

MUP u Velikoj Mlaki na javnoj dražbi prodaje automobile od 600 kuna nadalje

Pregled vozila i uplata jamčevina održat će se 23. i 24. rujna

PODIJELITE

Ove subote, 25. rujna će se u 10 sati održati velika javna dražba rashodovanih vozila MUP-a u organizaciji Cepelin obrta u Velikoj Mlaki, navodi Poslovni.hr.

Dodaju i da je u ponudi 155 vozila s početnom cijenom od 600 kuna za pojedino vozilo. Pravo sudjelovanja na Javnoj Dražbi imaju sve pravne i fizičke osobe koje uplate 10% od početne cijene za svako pojedino vozilo, točnije, minimalno 200 kuna. Sve to mogu uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana za to vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu.

Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku 3 radna dana (do 29.09.2021.) uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje, te gubi pravo na povrat jamčevine. Povrat jamčevine uplaćene u gotovini za osobe koje nisu izlicitirale niti jedno vozilo, a sva vozila za koje je uplaćena jamčevina su prodana, vrši se isključivo odmah nakon Javne dražbe, a osobama koje su uplatile virmanom povrat sredstava obavit će se u roku od 10 dana uz dostavu broja računa uplatitelja. Sve niže navedene početne cijene u tablici izražene su u kunama sa porezom.

Pregled vozila i uplata jamčevina održat će se 23. i 24. rujna od 09.00 do 13.00 sati na lokaciji Nikole Kramarića bb u Velikoj Mlaki. S obzirom na epidemiološku situaciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 4 skupine po 39 vozila. Također, nošenje zaštitnih maski je obavezno.

Prije dražbe možete vidjeti i kompletnu ponudu, kao i više informacija o sudjelovanju i pravilima javne dražbe OVDJE.