Home Izdvojeno MOST u novim prostorima, pozvali građane na razgovor

MOST u novim prostorima, pozvali građane na razgovor

Novi prostori su u Kurilovečkoj 2a, a tamo ih možete potražiti od 2.4 utorkom, četvrtkom i subotom kad su otvoreni za građanstvo

PODIJELITE

MOST nezavisnih lista, ogranak Velike Gorice i službeno je uselio u nove prostore, a bila je to i prilika za druženje, ovoga puta s novinarima, a onda, nadaju se u budućnosti i građanima. Vrata su otvorili na adresi Kurilovečka 2a, gdje pozivaju ne samo članove već i sve građane, simpatizere, pa možda i potencijalne članove i suradnike na dijalog. “Ako nekog zanima bilo što iz našeg djelokruga, ili pak djelokruga Grada, Gradskog vijeća ili bi voljeli uputiti pitanje Gradskom vijeću, slobodno neka nam se jave. Tu smo i ako se netko poželi jednostavno podružiti, otvoreni smo za sve građane ovog grada”, govori nam koordinator goričkog ogranka stranke, jedan od najaktivnijih oporbenih vijećnika u Gradskom vijeću Velike Gorice, Marko Šimac.

Šimac najavljuje kako će, prema za sad dogovorenom rasporedu, građane primati od 2.travnja i to utorkom i četvrtkom od 18 do 20, odnosno subotom od 10 do 12 sati. Podsjećaju i kako im se uvijek možete javiti putem Facebooka i službenog e-maila mostnl.vg@gmail.com, a uz nove prostorije ubuduće će biti i poštanski sandučić, ako im poželite napisati pismo, uputiti kritiku, pohvalu ili pitanje.