Home Sport Matija Dvorneković nakon 26 godina karijere u HNK Gorica postao team manager

Matija Dvorneković nakon 26 godina karijere u HNK Gorica postao team manager

Već je preuzeo novu funkciju i s velikom energijom se posvetio novim zaduženjima

PODIJELITE

Matija Dvorneković je nakon 26 godina karijere i 207 nastupa u dresu HNK Gorice završio igračku karijeru i preuzeo ulogu team managera. Nakon što je na svom nogometnom putu prošao Rusiju, Albaniju i Island, dosadašnji kapetan odlučio je završiti svoj igrački put. Iz kluba navode kako je posljednje četiri i pol godine bio iznimno važna karika u goričkom nogometnom lancu, a to će ostati i dalje.

“Nakon teške ozljede ruke prije dva mjeseca, a zatim i isteka ugovora, ponuđena mi je opcija da budem team manager, prva spona između uprave kluba i stožera, igrača te medicinskog osoblja. Tu ponudu sam sa zadovoljstvom odlučio prihvatiti”, rekao je Dvorneković.

Dvorneković je već preuzeo novu funkciju i s velikom energijom se posvetio novim zaduženjima. “Smatram da je ovo odlična nadogradnja unutar veza stručnog stožera i svlačionice, jer Matija je kroz svoju igračku karijeru stekao brojna iskustva i ovo je idealna opcija za Goricu”, govori predsjednik kluba Nenad Črnko te mu zahvaljuju za sve što je do sada dao za klub.