Home Izdvojeno Lomnica s pregršt razloga za slavlje na Bartolovo

Lomnica s pregršt razloga za slavlje na Bartolovo

Uređeni su društveni, vatrogasni i sportski domovi, obnovljene su ulice, poljski putevi, a u mjestu se obnavlja i kompletne električna mreža

PODIJELITE

Blagdan svetog Bartola obilježili su i Lomničani, koji su ove godine imali mnogo razloga za slavlje. Uređeni su društveni, vatrogasni i sportski domovi, obnovljene su ulice, poljski putevi, a u mjestu se obnavlja i kompletne električna mreža te se drveni stupovi zamjenjuju betonskima. “Zadovoljni smo, mnogo se radi”, govori nam predsjednik Mjesnog odbora Milivoj Dianežević koji dodaje kako je u narednom razdoblju u planu obnoviti vilu Bedeković. Govori nam kako je i Grad Gorica već osigurala sredstva od oko pet milijuna kuna, a projekt je trenutno na Ministarstvu kulture.

Dobru buduću suradnju najavio je i gradski pročelnik za mjesnu samoupravu Dražen Bačurin. “Ove smo godine u Lomnici ostvarili dosta manjih, a značajnih projektića, imamo i planova za budućnost koje se nadamo ostvariti”, govori Bačurin.
Bartolovo u Lomnici bila je tako prava veselica, uz nastup KUD-ova i nezaobilazno proštenje, a veselili su se i vatrogasci koji su obilježili 128. obljetnicu djelovanja.