Home Crna Kronika U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba

U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba

Očevid i kriminalističko istraživanje su još u tijeku

PODIJELITE
Foto: DVD Kravarsko/Facebook

U srijedu navečer oko 22.40 sati, 9. ožujka, je u naselju Lijevi Štefanki buknuo požar u kući 78-godišnjaka u kojoj je smrtno stradao zasad nepoznati muškarac, navode iz policije. Na teren su odmah po dojavi izašle ekipe vatrogasaca.

Kako doznajemo od ŽVOC-a, na intervenciji su sudjelovala dva DVD-a sa 15 vatrogasaca i četiri vozila, te JVP Velika Gorica sa devet vatrogasaca i dva vozila. Intervencija za DVD Pokupsko završila je danas u 11.28 sati.

– Nakon dojave od strane ŽVOC-a izlazimo na intervenciju požar drvene kuće i isprva nismo znali li je čovjek unutra. Kod dolaska na mjesto intervencije pomagali smo već prisutnim kolegama iz DVD-a Pokupsko i  JVP Velika Gorica. Nakon pretrage kuće nažalost pronađena je smrtno stradala osoba. Na intervenciji je bio prisutan i v.d. zapovjednika VZZŽ, djelatnici PP Velika Gorica zvala JVP po saznanju da je u objektu potencijalno stradala osoba te djelatnici HEP-a. Intervencija je završila u 02.30 sati – kazali su iz DVD-a Kravarsko.
Još nije poznat egzaktan uzrok nesreće kao ni uzrok smrti. Očevid i kriminalističko istraživanje su još u tijeku, nakon čega će biti poznato više informacija.