Home FOTO VIJEST FOTO FEŠTA Kravarskom i treći put pehar Breške lige

FOTO FEŠTA Kravarskom i treći put pehar Breške lige

Dečki iz Sportske rekreacije Kravarsko ponosno su ove godine ponijeli titulu prvaka malonogometne lige Vukomeričkih Gorica, baš kao i 2016. te 2017.

PODIJELITE

Treba proslaviti pehar, pa ne rađaju se prvaci svaki dan. U slučaju dečki iz društva Sportske rekreacije Kravarsko ova je izjava negdje na pola puta. Naime, ovo im je treći put da su ponijeli pehar pobjednika Malonogometne lige Vukomeričkih Gorica, u žargonu poznatije pod nazivom „breška liga“ .

„Po treći put smo osvojili naslov. Bili smo prvaci 2016., pa 2017., lani nam je pobjegao za dlaku, ali smo ga ove godine vratili“, govori nam ponosno predsjednik društva, Ivan Zagorac.

Dečki nogomet ozbiljno shvaćaju pa tako treniraju cijelu godinu. Kad je ljeto onda su na terenu, na asfaltiranom igralištu, a po zimi u u dvorani u Kravarskom. Aktivni su, tak i treba, jer sreća je pola posla, sve ostalo je rad i disciplina.

Ekipa je to mješovita, doznajemo dalje. Neki su po klubovima, ima ih mlađih, starijih, ma odlična generacija. „Tak se poklopilo. Nismo svi nogometaši, ali smo aktivni cijelu godinu“, zaključuje Zagorac. Puštamo ga da se vrati fešti. Dečki su se u subotu okupili kako bi proslavili naslov prvaka. Ne skrivaju kako već pripremaju startegiju i za duću godinu, jer pehar moraju zadržati.

A do tada- zajedništvo i druženje, jer to im, nakon naslova prvaka, sljedeća najvažnija aktivnost. Čestitamo!