Home Izdvojeno KNJIGA TJEDNA Zvjezdana Debić: ”Majka u meni”

KNJIGA TJEDNA Zvjezdana Debić: ”Majka u meni”

Kroz opise svog iskustva odrastanja bez majke i prilagodbe na novu životnu ulogu u životu kćerkice Francis, autorica se posve ogolila navodeći pritom bez zadrške sve proživljene emocije.

PODIJELITE

Ovoga tjedna preporučamo vam jedan novitet domaćeg izdavaštva, prvijenac mlade autorice Zvjezdane Debić pod naslovom ”Majka u meni”.

Na koricama knjige navedeno je kako je ovo štivo za vas „ako razmišljate o majčinstvu, ako ste već na tom putu ili si predbacujete sumnjajući da biste trebali biti bolja osoba i majka“. A mi preporučujemo također ako ste već pomalo zaboravili izazove samih početaka majčinstva i želite ih se prisjetiti, sigurni smo da će vam u tom slučaju Zvjezdanine metode uspavljivanja i savjeti o dojenju izmamiti nostalgiju i osmijeh na lice. A ako ste otac, budući ili već iskusni, posegnite za ovom knjigom kako biste bolje shvatili što sve vaša partnerica prolazi tijekom trudnoće, poroda i svega onoga što slijedi.

Kroz opise svog iskustva odrastanja bez majke i prilagodbe na novu životnu ulogu u životu kćerkice Francis, autorica se posve ogolila navodeći pritom bez zadrške sve proživljene emocije. Zapisani su ovdje i brojni savjeti za buduće roditelje, od kojih je najvažniji ne izgubiti sebe. Roditeljstvo je jedan od najvećih životnih izazova, a ova knjiga svojim iskustvom pruža pravi primjer prihvaćanja te zahtjevne uloge.

Zvjezdani Debić ovo je prva knjiga, objavljena u biblioteci Čitaj knjigu uz preporuku Alis Marić, a osim pisanjem bavi se radionicama, masažama i savjetovanjima za žene u centru Povratak sebi u Zagrebu.

Autorica teksta: Anamarija Stepanić