Home Izdvojeno Klub žena Pokupsko izdao brošuru “Tajne pokupskih drvenih kapela”

Klub žena Pokupsko izdao brošuru “Tajne pokupskih drvenih kapela”

Doznali smo i kako možete osvojiti kalendar za 2021. godinu izrađen u sklopu ovog projekta - nagradni natječaj traje do nedjelje, stoga požurite! Vrijedne žene organiziraju i akciju "Slatki Božić" u kojoj će podijeliti pakete kolača staračkim i samačkim domaćinstvima na području općine Pokupsko

PODIJELITE
foto: Mario Žilec

Turopoljsko-pokupljansko područje može se pohvaliti s najviše drvenih kapelica na području cijele naše domovine. Naime, od ukupno 39, čak 28 ih je na našem području!

Inspirirane zaista vrijednim tradicijskim graditeljstvom, u Klubu žena Pokupsko članice su se odlučile u suradnji sa partnerom projekta “Tajne pokupskih drvenih kapela”, Turističkom Zajednicom Velike Gorice, a uz podršku Općine Pokupsko izraditi brošuru i kalendar, a financirala ga je Zagrebačka županija.  S jučerašnjim danom OVDJE možete preuzeti brošuru “Tajne pokupskih drvenih kapela”.

Nagradni natječaj

Kalendar za 2021. godinu izrađen je u sklopu prethodno spomenutog projekta, a ovim putem imate ga i prilike osvojiti! Sve što trebate učiniti je ‘lajkati’ i javno podijeliti ovu objavu, najkasnije do nedjelje 20. prosinca u ponoć.

– 21. prosinca ćemo nasumično odabrati 10 osoba koje su podijelile objavu i kojima ćemo dostaviti kalendar – kazali su iz Kluba Žena Pokupsko.

Akcija “Slatki Božić”

Klub žena Pokupsko i ove godine organizira akciju “Slatki Božić” u kojoj će podijeliti pakete kolača staračkim i samačkim domaćinstvima na području općine Pokupsko.

– Ukoliko se želite pridružiti akciji, molimo vas da kolače donesete u župni ured u Pokupskom u nedjelju, 20. prosinca, između 10 i 15 sati – kazale su.