Home Kultura Klince pod ruku i pogledajte predstavu o Medi Đuri koji ne voli...

Klince pod ruku i pogledajte predstavu o Medi Đuri koji ne voli ići spavati

Voljela vaša djeca spavanje ili ne, sigurni smo da će iz ove predstave mnogo toga naučiti, stoga požurite po ulaznice

PODIJELITE

Pročitaj mi još jednom slikovnicu! Pronađi mi omiljenu igračku! Upali mi malu lampicu! Ne zatvaraj vrata! Molim čašu vode! Pjevajmo pjesmicu! Ostani sa mnom! Još pet minuta!

Zvuči poznato? Velik broj djece u nekom trenutku odrastanja osjeti nelagodu kod odlaska na spavanje. Ponekad je to povezano s prelaskom u novu sobu, ponekad i sa spavanjem u vrtiću, a najčešće s – mrakom. Medo Đuro nije iznimka pa će i on jedne noći susresti svoje strahove koji možda i nisu baš tako strašni kada ih se upozna.

Iduće nedjelje, 30. siječnja, s početkom u 17.00 sati u dvorani Gorica pogledajte priču o Medi Đuri koji ne voli i jako se boji ići spavati.

U poslijednje dvije sezone Medo Đuro postao je jedan od omiljenih likova najmlađe publike Kazališta Lutaka. Jednako je popularan kod roditelja i djece, jer svaka nova pustolovina ovog medvjedića obrađuje neki od izazova s kojima se djeca predškolskog uzrasta svakodnevno susreću.

Voljela vaša djeca spavanje ili ne, sigurni smo da će iz ove predstave mnogo toga naučiti. Stoga požurite po ulaznice koje možete kupiti na blagajni Učilišta ili online putem webshopa.