Home Sport Karataši se s natjecanja vratili s devet medalja

Karataši se s natjecanja vratili s devet medalja

PODIJELITE
Foto: Karate klub Velika Gorica

Ines Grdenić u Čačku u Srbiji proteklog je vikenda nastupila sa seniorskom reprezentacijom Hrvatske na velikom međunarodnom turniru i osvojila je dvije medalje: zlato u ml. seniorkama i srebro u seniorkama. Ukupno je odradila šest borbi sa samo jednim porazom, i to od najbolje seniorske predstavnice Srbije, na njezinom domaćem terenu.

Kadeti i juniori Karate kluba Velika Gorica za vikend su nastupili na međunarodnom turniru Đurđevac Open gdje su osvojili sedam medalja: četiri zlata, jedno srebro i dvije bronce.

Foto: Karate klub Velika Gorica

– Igor Vrban je ponovno bio najuspješniji borac s osvojena 3 zlata u tri kategorije, i 9/9 pobijeđenih mečeva. Za istaknuti je da je Igor izlazni kadet, a nastupao je u kadetima open kategoriji, juniori open i juniori +76 kg. Mia Mijović također osvaja zlato u juniorkama -48 kg, a Patrik Macukić nakon tri borbe u kadetima -70 kg osvaja srebro izgubivši od odličnog reprezentativca Slovenije. Petar Orešković osvaja broncu dvaput u kadetima -57 kg i juniora -55 kg. Još je nastupio Dominik Kučan u kadetima -57 kg, ali gubi u 2. kolu rezultatom 0:2 – rekao je trener Goran Živković.