Home Izdvojeno VIDEO Kajakom na putovanje po Kupi od izvora do ušća

VIDEO Kajakom na putovanje po Kupi od izvora do ušća

PODIJELITE
foto: Arhiva

Udruga “Kupa – rijeka života” u suradnji s Hrvatskim kajakaškim savezom, te gradovima i općinama Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine udruženim u udrugu “Kupa – rijeka života”, organiziraju 4. etapnu kajak-kanuu-rafting regatu pod nazivom “Kupski plov 2014”. Regata će se održavati od 19. do 28. lipnja, a gradovi i općine u kojima će završavati pojedina etapa, prezentirati će sudionicima regate svoju turističku, kulturno-umjetničku i gastronomsku ponudu.

– Regata će se održati u 10 etapa, u kojima će se kroz šport i rekreaciju ostvarivati ciljevi udruge: razvijanje suradnje na promicanju kulturne baštine, turizma, razvojnih gospodarskih projekata i zaštiti prirodnih ljepota rijeke Kupe i pritoka. Na putovanje Kupom od izvora do ušća pozivamo sve zainteresirane kajak-kanu i rafting klubove iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, te zainteresirane pojedince – kaže Božidar Škrinjarić, predsjednik udruge “Kupa – rijeka života”.

Smještaj za sudionike regate u kampovima će biti besplatan, no potrebni su vlastiti šatori i vreće za spavanje, hranu si mogu ponijeti sami ili ju po prigodnim cijenama kupiti u ponudi restorana gradova i općina domaćina.

Prijave ekipa s popisom svih sudionika i prijave pojedinaca, kao i detalji regate dostupni su na stranicama Udruge. Kotizacija za svaku osobu iznosi 50 kuna dnevno po prijavi.

[print_gllr id=14667 display=short]