Home Izdvojeno JAVNI POZIV: Traže se pomoćnici u nastavi u osnovnim školama

JAVNI POZIV: Traže se pomoćnici u nastavi u osnovnim školama

Radi se o poslu na nepuno radno vrijeme od 21 do 33 sata tjedno, a uvjet je najmanje završena četverogodišnja srednja škola

PODIJELITE
Foto: Ilustracija / Arhiva

Grad Velika Gorica objavio je Javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi u osnovnim školama Grada Velike Gorice za nadolazeću školsku godinu.

Ovaj javni poziv ostvaruje se u okviru projekta „Svako dijete ima pravo na obrazovanje“ financiranom iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., a temeljem Natječaja „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza IV.“.

Radi se o poslu na nepuno radno vrijeme od 21 do 33 sata tjedno, a mjesto rada su osnovne škole kojima je osnivač Grad Velika Gorica. Vrsta ugovora je ugovor o radu na određeno vrijeme do 10 mjeseci.

Uvjet je najmanje završena četverogodišnja srednja škola te nepostojanje zapreka za zasnivanje radnog odnosa u školskoj ustanovi iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.

Pomoćnik u nastavi kao osnovnu zadaću ima pružanje neposredne podrške i pomoći učenicima s teškoćama u razvoju sa ciljem poboljšanja njihovih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja.

Više o načinima prijave i potrebnoj dokumentaciji možete saznati OVDJE.