Home Politika Ivo Jelušić čestitao Praznik rada i pozvao građane da na izborima “oslobode...

Ivo Jelušić čestitao Praznik rada i pozvao građane da na izborima “oslobode Goricu od straha”

Kandidat za gradonačelnika simbolično je poslao poruku svojim sugrađanima povodom Praznika rada

PODIJELITE
Foto: Katarina Drvodelić

Kandidat za gradonačelnika Velike Gorice, Ivo Jelušić, danas je zajedno s kandidatima koji se nalaze na zajedničkoj koalicijskoj listi SDP-a, GLAS-a i HSS-a simbolično poslao poruku svojim sugrađanima povodom Praznika rada.

Svake godine u zadnjih par godina, ovdje smo na ovom stadionu NK Udarnik organizirali kuhanje i podjelu graha i proslavu Praznika rada uz kulturno-zabavni program. Nažalost, iz epidemioloških razloga i mjera koje su na snazi, to je danas bilo nemoguće napraviti”, započeo je Jelušić te se spomenuo svih onih koji žive od svog rada uz nadu da će iduće godine koronavirus biti pobijeđen.

“Oslobodite Goricu od straha i svega što ne valja”

Očekujemo da ćemo sljedeće godine Praznik rada proslaviti ovdje na NK Udarniku u Gorici oslobođenoj od virusa, ali i u Gorici potpuno slobodnoj od HDZ-ove vladavine, slobodnoj od pogodavanja samo određenom krugu poduzetnika, slobodnoj od pogodavanja pri zapošljavanju samo ljudima vezanima uz HDZ i njegove trabante bez obzira što ima stručnijih i sposobnijih, slobodnoj od straha koji vlada u ovom gradu kod ljudi jer se ne usude javno dati potpis, izraziti javno svoje političko stajalište ako ono nije za HDZ.”, govori Jelušić uz parolu da građani na izborima ‘oslobode Goricu od straha i svega što ne valja’.

Govori i kako će u Gorici sve biti bolje kada vlast bude bolja, a za kraj je i čestitao Praznik rada. “Drage moje Goričanke i Goričani, drage Turopoljke i Turopoljci, Posavke i Posavci, sretan vam Praznik rada.”